Over ons

Dit zij wij

Wij zijn de grootste Nederlandstalige marktplaats voor creatieve diensten. Sinds 2008 hebben we altijd ontwerpers en klanten met elkaar verbonden met als doel het perfecte ontwerp voor jou te vinden. Wij brengen bedrijven, start-ups, oprichters en ontwerpers bij elkaar volgens het crowdsourcing principe.

Meer dan 58.600 klanten hebben al reclame gemaakt voor projecten voor logo-ontwerp, webdesign, flyer-ontwerp, naamgeving en vele andere categorie├źn aan de internationale ontwerpersgemeenschap. Tientallen ontwerpers strijden creatief in de projecten en het beste ontwerpvoorstel wint uiteindelijk.

Het bedrijf, opgericht in 2008 en gevestigd in Neurenberg, heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de IHK Founders’ Prize. Het platform is nu ook beschikbaar in het Engels, Frans en Nederlands.

Zijn de logo-ontwerpen speciaal voor mij en mijn behoeften gemaakt?

Uiteraard zullen de creatievelingen inspelen op uw wensen. Elk logo-ontwerp is op maat gemaakt. In tegenstelling tot een logo-generator werken professionele grafische ontwerpers hier voor u – dus al onze ontwerpen zijn individueel. Uw wijzigingsverzoeken kunnen op elk moment tijdens de projectperiode worden verwerkt. Geef zoveel mogelijk details over stijl, kleuren en lettertypen in de briefing en beantwoord vragen van ontwerpers. Op deze manier kunnen de experts een nauwkeurig beeld krijgen van uw idee├źn