Betaalbaar flyer ontwerp op maat

Ontvang binnen enkele dagen een professioneel flyer ontwerp

Organiseer een ontwerpwedstrijd waarbij onze talentvolle ontwerpers strijden om voor jou een professioneel ontwerp te maken.

  • Bepaal zelf de prijs
  • Gepersonaliseerde ontwerpen
  • 25+ ontwerpen per wedstrijd
  • Niet-tevreden-niet-betalen-garantie!
  • Vragen? Wij helpen je graag!

Het nieuwste en eenvoudigste platform voor grafisch ontwerp in héél Nederland. Al 677 ontwerpers hebben zich aangemeld! Jij ook?

Hoe werkt het?

1Stel een ontwerpvraagstuk voor
2Beoordeel en geef feedback
3Kies het winnende ontwerp

Populaire ontwerpen uit onze ontwerpcommunity

Klantervaringen

"Via een goede vriend van me ben ik hier terecht gekomen. Erg leuk concept, en vooral voor startende ondernemers. Snel en makkelijk heb ik nu een logo wat perfect bij mijn bedrijf past. " Marco van Rooij Photography

 

"Ik ben echt tevreden met Wannalogo. Voor Daily Wisdom waren wij op zoek naar een fris & eenvoudig logo. De ontwerpers van Wannalogo hebben duidelijk begrepen, naar welke smaak wij zoekende waren. Dank je wel." Ellis Jacobs van Daily Wisdom

 

"Dit is overduidelijk, er is eens goed geluisterd naar de stem van de ontwerpers. Ik weet zeker dat Wannalogo zal aanslaan bij het grote publiek." Ontwerper: Rik Olivier

"Wat een fantastisch initiatief, ik was al bekend met het idee van ontwerpwedstrijden, maar zoals Wannalogo dit aanpakt is ongekend! Wat een overzichtelijke, handige en transparante website om mee te werken." Ontwerper: Leon Bolwerk

Veelgestelde vragen flyer, (toegangs)kaart

Hoeveel kost een gemiddeld flyer ontwerppakket? Het unieke van Wannalogo is dat jij, de opdrachtgever bepaalt wat de prijs is van een wedstrijd. Het gemiddelde bedrag betaald door opdrachtgevers voor een flyer ontwerpwedstrijd is € 275,-. Dit is inclusief het bedrag voor de ontwerper en onze commissie en bemiddelingskosten.

Wat is de maximale hoeveelheid ingezonden flyer ontwerpvoorstellen die ik kan verwachten? Het goede nieuws is dat er geen limiet is. Vaak geldt hoe hoger de beloning is voor de ontwerper, des te meer flyers voorstellen je kunt verwachten.

Kan ik tijdens een reeds gestarte wedstrijd, de opdrachtomschrijving nog wijzigen? Jazeker, geen probleem. Tijdens de gehele looptijd van de wedstrijd is het mogelijk om details te wijzigen in de wedstrijdomschrijving. Bekijk hiervoor je persoonlijke bedrijfsprofielpagina.

Wat is de looptijd van een wedstrijd bij Wannalogo? De standaard duur van een wedstrijd is 30 dagen. Is er een deadline en heb je na een paar dagen al het gevoel ´dit flyer gaat het helemaal worden´? Geen paniek, bij Wannalogo is er de mogelijkheid om tijdens de wedstrijd al een winnaar te kiezen en de wedstrijd te sluiten.

Hoeveel flyers voorstellen kan ik verwachten bij mijn ontwerpwedstrijd? Gemiddeld zullen 30 ontwerpen ingezonden worden voor een flyer ontwerpwedstrijd. Vaak geldt dat hoe hoger de beloning voor de ontwerper is, des te meer flyers voorstellen je kunt verwachten.

Wat houdt no cure, no pay garantie in? Als je als opdrachtgever aan het einde van de rit niet tevreden bent, dan kan je zonder opgaaf van reden(en), de wedstrijd sluiten zonder winnaar. Je betaalt dan geen beloning voor de ontwerper, en geen succesfee. Wij hebben het volste vertrouwen in onze ontwerpers en wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

> Start nu je wedstrijd
NO CURE, NO PAY!

Wannalogo in de media